Om

På cost.se hjälper vi dig som vill lära dig mer om lån eller få hjälp att hitta det bästa lånet för dig.

Vi skriver guider om olika lånebegrepp och reder ut det som du behöver känna till innan du skall ta ett lån. Här skriver vi om alla typer av lån från lån med säkerhet, som bolån och billån, till lån utan säkerhet, som privatlån och små lån (snabblån). Cost.se är ingen bank utan en kunskapssida om lån som informerar om lån och även håller koll på vilka erbjudanden som du kan utnyttja hos bankerna.

Målet med det vi skriver och publicerar här är att du skall få en bra startpunkt som hjälper dig att planera ekonomin kring lån. När du tar ett lån finns det mycket utgifter att ta hänsyn till. Du behöver amortera på lånet, betala ränta och eventuellt även betala andra avgifter som bankerna tar ut i samband med lån. Här hjälper vi dig som vill ta ett klokt och genomtänkt lån att minska utgifter och se till att du tar ett lån som du och din ekonomi klarar av.

Vilka skriver artiklarna på cost.se?

Vi som skriver artiklarna på den här sajten jobbar på företaget trefyra5 produktion AB som är specialiserat på kunskap om ekonomi, aktier och lån. Vi har många års erfarenheter att skriva om dessa områden.

Hur kontaktar du oss?

För att kontakta oss så använder du vårt kontaktformulär på vår kontaktsida. Vi ser fram emot att återkomma till dig och svara på dina frågor!